SAKARYA / AKYAZI - Küçücek Ortaokulu

Mrt

RAMAZAN AYI SEBEBİYLE OKUL PANOLARIMIZ VE SINIF KAPILARIMIZI  GÜZELLEŞTİRDİK.

Mrt

OKULUMUZ DİLİMİZ ZENGİNLİKLERİ PROJESİ  KAPSAMINDA  DEDE KORKUT OKUMALARI ETKİNLİĞİ YAPILDI.

OKUL BAHÇEMİZE DEFNE FİDANLARI EKİMİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

Ekm

2023-2024 EĞİTİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI 13 EKİM CUMA GÜNÜ  SAAT 17 :00 DA OKULUMUZ COK AMAÇLI SALONUNDA YAPILACAKTIR.

Mrt

SAKARYA OKULLAR ARASI DART TURNUVASINA KATILDIK.

Kas

OKULUMUZDA MEVLİDİ NEBİ KUTLAMALARI ÖĞRENCİLERİMİZİN YOĞUN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Kas

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI SEBEBİYLE DÜZENLENEN ATLETİZM YARIŞMALARINDA 3  MADALYA 2 KUPA KAZANARAK OKULUMUZU TEMSİL ETTİK.

Kas

OKULUMUZ VOLEYBOL SAHAMIZ ÖĞRENCİLERİMİZİN ELLERİNDE RENKLENDİRİLDİ. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜRLER.

Mrt

Okulumuz öğrencilerini sosyal etkinlik kapsamında Sakaryaspor-Diyarbakır spor maçına katılarak hoşça bir vakit geçirdik.

Kas

Öğretmenler günümüzü hep birlikte kutladık.

Kas

Akyazı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Cumhurşyet Bayramı münasebetiyle düzenlediği voleybol turnuvasına katılan okulumuz takımını tebrik ederiz. Madalyaları takdim edilmiştir.